Folositi formularul de mai jos pentru a lansa o comanda Pick-Up & Return.

  Producator (exemplu: Samsung, Asus, Apple)
  Model (exemplu: iPhone 5, Galaxy S4 i9500)

  Date personale

  Nume
  Prenume
  E-mail
  Adresa
  Oras
  Judet
  Telefon

  Defectul reclamat

  Ce contine pachetul

  CMB Marketplace asigura service in garantie pentru produsele comercializate de urmatorii parteneri: ALEF, NJOY, GOPRO,TESLA,MGT.

  Garanţie şi service:

  Produsele cumparate, cu exceptia componentelor considerate piese de schimb, sunt insotite de instructiuni de instalare, exploatare, utilizare si intretinere care trebuie citite si respectate obligatoriu inainte de instalarea si folosirea produsului. Service-ul este asigurat in perioada de garantie, de catre CMB Marketplace. Sunand la 0755.143.129, puteti solicita ridicarea produsului aflat in perioada de garantie direct de la domiciliu si transportarea la centrul service gratuit.
  Deasemenea acest numar va sta la dispozitie si pentru alte informatii suplimentare cu privire la conditiile de garantie.
  Puteti sa ne contactati si in scris la adresa: garantii@esc-it.ro

  Este necesar ca la solicitarea acordarii garantiei produsul sa fie insotit de:
  – Copie factura si certificat de garantie.
  – O descriere detaliata a defectului constatat.
  – Ambalaj corespunzator transportului (de preferat in ambalajul original)

  * Nu ne asumam raspunderea in cazul defectiunilor aparute in timpul transportului, datorate ambalarii necorespunzatoare.

  Condiţii generale de garantie:

  Orice defecţiune apărută in perioada de garanţie, datorită unei cauze neimputabile beneficiarului, va fi remediată prin repararea sau inlocuirea subansamblelor defecte, gratuit. Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi
  facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp care nu poate depasi 15 zile, fara niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luandu-se in considerare natura produselor si scopul pentru care acestea au fost create.
  CMB Marketplace nu răspunde pentru pierderile colaterale urmare a riscurilor previzibile ce deriva din utilizarea produselor hardware, software(ex. pierderea informaţiilor de pe HDD/SSD). Răspunderea CMB Marketplace este de a repara sau inlocui produsul constatat defect.
  Garantia poate fi limitata la o perioada mai mica de 24 de luni, in functie de caz, pentru accesorii, consumabile si acumulatori.

  Obligaţiile beneficiarului:

  Alimentarea produsului de la reţeaua electrică cu împământare şi în limitele de toleranţă prevăzute de producător. Folosirea numai a elementelor de cablare originale, ale echipamentelor.
  Respectarea instrucţiunilor de utilizare ale echipamentelor cumpărate, conform indicaţiilor tehnice date de producator.
  Este recomandata păstrarea ambalajelor originale, precum şi a documentaţiei tehnice primită la livrarea echipamentelor pe toată durata garanţiei.
  Intervenţiile si/sau reparatiile efectuate de catre persoane neautorizate de producator , manipulările defectuase, ruperea sigiliilor, a datelor de identificare, defectele fizice (zgarieturi, lovituri, arsuri, etc), defecte datorate contactului cu lichide de orice fel precum si mentinerea echipamentelor in conditii de prafuire, umiditate excesiva sau temperaturi neadecvate, duc la pierderea garanţiei.
  Responsabilitatea asupra instalării corecte, hardware si software, apartine in totalitate beneficiarului.

  Ai un produs care s-a defectat?

  In 3 pasi simpli ne poti trimite produsul. Pentru a beneficia de serviciul de preluare si returnare a aparatului trebuie sa completezi formularul de service.

  Produsele cumparate sunt insotite de instructiuni de instalare, exploatare, utilizare si intretinere.

  Garantie expirata, defecte din vina utilizatorului sau upgrade-uri neacoperite de conditiile de garantie

  Vanzari componente hardware pentru diferite dispozitive precum laptop, desktop, imprimante si alte dispozitive.

  Solutii IT pentru training-uri sau alte evenimente, solutii standard sau personalizare bazata pe experienta specialistilor nostri.

  Servicii Profesionale de Recuperare Date de pe orice mediu de stocare defect, orice marca de Hard Disk si orice interfata.

  Abonamente Service

  Grija calculatoarelor si a altor dispozitive este a noastra. Prioritate la interventie, deplasare gratuita, control permanent.