EURO SERVICE CENTER TRADE asigura vanzarea de piese, Service Lenovo Post garantie si realizeaza reparatii Post Garantie pentru produse a caror garantie a expirat sau sunt considerate defecte din vina utilizatorului sau upgrade-uri neacoperite de conditiile de garantie. Pentru oferta de pret va rugam sa sunati la numarul de telefon:  0755143129 sau sa ne trimiteti un e-mail pe adresa: vanzari@esc-it.ro
EURO SERVICE CENTER TRADE poate comanda, piese pentru produsele defecte, la preturi avantajoase. Atunci cand solicitati o oferta de achizitie de produs va rugam sa ne scrieti pe adresa: vanzari@esc-it.ro sau sa folositi formularul de contact, precizand urmatoarele informatii:
  • Part number-ul produsului din care face parte piesa solicitata.
  • Serial number-ul produsului din care face parte piesa solicitata.
  • Part number-ul produsului ce se doreste a fi comandat.
ESC dispune de un stoc semnificativ de piese de schimb, facand investitii importante in acest sens. Existenta componentelor pe stoc permite scurtarea considerabila a intervalului de timp in care este asigurat service-ul. Baza materiala acumulata si mai ales experienta personalului, permit rezolvarea a peste 5.000 de incidente lunar.

 

Ai un produs care s-a defectat?

In 3 pasi simpli ne poti trimite produsul. Pentru a beneficia de serviciul de preluare si returnare a aparatului trebuie sa completezi formularul de service.

Produsele cumparate sunt insotite de instructiuni de instalare, exploatare, utilizare si intretinere.

Garantie expirata, defecte din vina utilizatorului sau upgrade-uri neacoperite de conditiile de garantie

Vanzari componente hardware pentru diferite dispozitive precum laptop, desktop, imprimante si alte dispozitive.

Solutii IT pentru training-uri sau alte evenimente, solutii standard sau personalizare bazata pe experienta specialistilor nostri.

Servicii Profesionale de Recuperare Date de pe orice mediu de stocare defect, orice marca de Hard Disk si orice interfata.

Abonamente Service

Grija calculatoarelor si a altor dispozitive este a noastra. Prioritate la interventie, deplasare gratuita, control permanent.

 

Service Lenovo Post garantie

Asiguram reparatii si vanzari de piese si realizam Service Lenovo Post garantie pentru 99% din modelele Lenovo existente pe piata.

 Service Lenovo Post garantie