Ai un produs care s-a defectat?

In 3 pasi simpli ne poti trimite produsul. Pentru a beneficia de serviciul de preluare si returnare a aparatului trebuie sa completezi formularul de service.

Service OKI

 

Euro Service Center Trade este centru autorizat pentru reparatia / intretinerea imprimantelor si multifunctionalelor laser si matriciale din gama de produse OKI.

 • Imprimante matriciale din seria OKI MLxxxx
 • ImprimanteLaser Color din seriile C110/130, C310/330dn/C510/530dn, C810/830dn
 • Imprimante Laser B&W din seriile B410/411, B431dn, B710/720dn, ES7120
 • Multifunctionale      MB280/290

 

Euro Service Center Trade suporta cheltuielile de transport de la service catre client, urmand ca clientul sa suporte cheltuilile de trasnport catre service.

       Inainte ca produsul sa fie trimis in service, va rugam sa contactati serviciul suport la numarul de telefon: 021-3301786 sau pe mail la: garantii@esc-it.ro

EXTRAGARANTIE

        Euro Service Center Trade asigura servicii extragarantie (cu piese originale ale furnizorului), pentru gama de produse OKI mentionata mai sus.

Pentru o oferta personalizata pentru servicii de extragarantie va rugam sa ne scrieti pe adresa: garantii@esc-it.ro, precizand modelul produsului si defectul.

Procedura trimitere produse in service

Procedura trimitere garantii catre Euro Service Center Trade

Pentru rezolvarea cat mai rapida si corecta a produselor aflate in garantie, va rugam sa respectati urmatoarele reguli:

 • Clientii din provincie vor trimite produsele pe adresa: EURO SERVICE CENTER TRADE: POPESTI LEORDENI, Sos. OLTENITEI, Nr.372, Jud. ILFOV, Cod postal: 077160, tel. 0372770777 (prin curier rapid).
 • Clientii din Bucuresti vor aduce produsele personal la punctul de lucru din: Str. Ghercu Constantin Nr. 14 demisol (Regie), sector 6.
 • Plata coletelor va fi suportata de client la trimitere catre service si de Euro Service Center Trade la returnare catre client (daca se constata in service defectul reclamat)
 • Produsele se vor ambala astfel incat sa se evite deteriorarea lor din cauza transportului si NU vor fi insotite de accesorii decat daca acestea sunt necesare la testarea produselor.
 • Produsele vor fi insotite obligatoriu de copie dupa certificat de garantie si o fisa de service care sa contina cat mai multe detalii despre produsele respective (defect reclamat, configuratie, alte observatii).

Pentru o diagnosticare cat mai rapida, va rugam sa evitati exprimari de genul: “defect”, “nu functioneaza”, “erori” si sa specificati defectul produselor cat mai detaliat posibil.

 • Pentru informatii produse aflate in service si proceduri ne puteti contacta la numarul 0372770777 sau prin e-mail la adresa: garantii@esc-it.ro .
 • Atat la introducerea cat si la rezolvarea unui produs aflat in service, va pleca automat un e-mail catre adresa dvs. din baza noastra de date. Va rugam sa urmariti si sa ne semnalati orice eroare strecurata in acest proces cat mai repede posibil.
 • Urmatoarele categorii de produse va rugam sa le trimiteti in service doar in ambalaj original cu toate accesoriile aferente, in caz contrar nu raspundem de daunele provocate la transport:

–          LCD

–          UPS

–          LAPTOP

–          TABLETE

–          SISTEME DESKTOP

Un produsul DOA (defect de nou – max.7 zile de la data achizitiei LikeIT/RHS) se va trimite in ambalaj original cu toate accesoriile si insotit de o copie dupa factura care atesta faptul ca produsul se incadreaza in cele 7 zile. Specificati pe colet si pe fisa de service: “ PRODUS D.O.A.”. Produsele D.O.A. vor fi creditate in 48 ore daca se constata defectul in service. Daca nu se constata defectul reclamat in service, produsul va fi returnat cu plata la destinatie.

 

 • EURO SERVICE CENTER TRADE suporta transportul dus-intors prin NEMO EXPRES doar pentru urmatoarele grupe de produse aflate in garantie: monitoare ASUS, SAMSUNG, RPC, laptopuri ASUS si SAMSUNG, sisteme desktop ASUS, RPC si NJOY, tablete ASUS, Sycron, Njoy

 

Produsele cumparate sunt insotite de instructiuni de instalare, exploatare, utilizare si intretinere.

Garantie expirata, defecte din vina utilizatorului sau upgrade-uri neacoperite de conditiile de garantie

Vanzari componente hardware pentru diferite dispozitive precum laptop, desktop, imprimante si alte dispozitive.

Solutii IT pentru training-uri sau alte evenimente, solutii standard sau personalizare bazata pe experienta specialistilor nostri.

Servicii Profesionale de Recuperare Date de pe orice mediu de stocare defect, orice marca de Hard Disk si orice interfata.

Abonamente Service

Grija calculatoarelor si a altor dispozitive este a noastra. Prioritate la interventie, deplasare gratuita, control permanent.